TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
00
dagen
15
uren
5x kans op 2 kaarten

Magisch spektakel in Ahoy

‘Het eerste kerstcircus van de Ashton Brothers’ wordt een magisch, hilarisch evenement. U kunt kans maken op twee vrijkaartjes!

Voor dit kerstcircus laten de Ashton Brothers zich inspireren door de rijke historie van het Rotterdamse entertainment en de vele circus-artiesten die Ahoy de afgelopen 50 jaar hebben betoverd. Het belooft een adembenemend spektakel te worden waarin vele iconische locaties en momenten uit de havenstad tot leven komen.

Mouwen opstropen

Net als in hun succesvolle zomerfestival ‘Ashtonia’, waar ze tienduizenden mensen mee naar Slot Zeist trokken, verzorgen de Ashton Brothers de volledige programmering en vormgeving van hun eigen kerstcircus. Als ‘The hardest working men in showbizz’ stropen ze in stijl hun mouwen op en staan ze aan het hoofd van een troupe Zingende Stuntmannen, Vlammenwerpende Evenwichtskunstenaars en Hilarische Magiërs. ‘Het eerste kerstcircus van de Ashton Brothers’ wordt een nieuw familie-evenement vol humor en kerstsfeer.

WILT U KANS MAKEN?

De actie loopt t/m vrijdag 18 oktober 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Vul onderstaand formulier in








Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.