TrosKompas

10x kans

Boek 'De zijdevilla'

Bent u een liefhebber van de boeken van Santa Montefiore en Nora Roberts? Dan is de meeslepende roman ‘De Zijdevilla’ van Tabea Bach echt iets voor u. U kunt een van de tien exemplaren winnen!

Na het overlijden van haar man besluit Angela in te gaan op de uitnodiging van haar tante in de Italiaanse regio Veneto. Al snel raakt ze geïntrigeerd door de lokale zijde-weverij, waar volgens oude tradities de prachtigste stoffen worden gemaakt. Wanneer ze de vrouwen die er werken probeert te helpen, ontdekt ze een familiegeheim dat haar wereld op zijn kop zet. En dan ontmoet ze de geheimzinnige Vittorio. Maar is ze wel klaar voor een nieuwe liefde?

Nieuwe serie

‘De Zijdevilla’ is het eerste deel van een nieuwe serie bij uitgeverij Ocean van de hand van Tabea Bach, de auteur van de bestsellerserie ‘Het bloemeneiland’. 

 

WILT U KANS MAKEN?

De actie loopt t/m vrijdag 13 september 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Je kan dit formulier op dit moment niet indienen