TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
02
dagen
07
uren
8x kans op 2 kaarten concertshow

The Cinemusic Experience

Bij The Cinemusic Experience geniet u van de mooiste filmmuziek, die ongetwijfeld vele herinneringen oproept. Doe mee met onze actie en misschien wint u twee kaartjes!

Het CineMusic-orkest speelt de mooiste filmmuziek uit meer dan twintig films, terwijl op het grote witte doek de beste filmfragmenten te zien zijn. Welke films er op een avond voorbijkomen blijft een verrassing, maar het wordt in elk geval een mix van klassiekers en nieuwe kaskrakers, actie en romantiek, fantasy en waargebeurd. De 36 musici weten elke emotie naar boven te halen, dus reken op kippenvel, spanning, een lach en een brok in de keel. De avond wordt gepresenteerd door presentator Patrick Martens, die zijn ervaringen deelt met het publiek en de leukste anekdotes over de films en de muziek vertelt.

WILT U KANS MAKEN?

De actie loopt t/m vrijdag 20 september 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Vul onderstaand formulier in








Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.