TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
08
dagen
08
uren
15x kans

Boek 'Meneer Putmans ziet het licht'

Na het succes van ‘Groeten uit Benidorm’ neemt bestsellerauteur Hendrik Groen u in zijn nieuwe roman mee op reis naar het noorderlicht.

De 47-jarige Geurt Putmans woont met zijn chronisch zieke moeder in een nette vierkamerflat in Beverwijk. Ze hebben elkaar en leiden een tevreden leven: kalm en zonder verrassingen. Geurt werkt al 25 jaar als boekhouder bij Beter Slapen Matrassen en er is nog nooit een rekening de deur uitgegaan die niet tot op de cent klopte. Hij houdt eerlijk gezegd meer van cijfers dan van mensen. Cijfers doen nooit onverwachte dingen.

Natuurfenomeen

Wanneer zijn moeder overlijdt, valt de bodem onder zijn harmonieuze bestaan weg. Geurt heeft haar op haar sterfbed moeten beloven goed voor zichzelf te zorgen en iets van zijn leven te maken. Door een mooie reis te maken, bijvoorbeeld. En hoewel het avontuur nadrukkelijk niet lonkt, boekt hij een twaalfdaagse busreis naar een plek waar hij een natuurfenomeen kan zien dat hem al jaren mateloos boeit: het noorderlicht. Als hij op een donkere oktoberochtend bij Didam in de bus stapt en naar zijn medereizigers kijkt, vraagt hij zich af waar hij aan is begonnen. Maar er is geen weg terug.

WILT U KANS MAKEN?

De actie loopt t/m vrijdag 27 september 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Vul onderstaand formulier in








Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.